Berlingske Business

Mikrobryggerier er god øl, men dårlig forretning

De seneste ti år har mange nye mikrobryggerier set dagens lys. Selv om nogle drives af ildsjæle på hobbyniveau, kunne væksten i antallet af mikrobryggerier give anledning til at tro, at der er gode gevinster at hente.

Berlingske Research og Erhvervsbladet har gennemgået 46 mikrobryggeriers regnskaber. Her kan du hente en omfattende brancheanalyse og tilhørende artikler. Brancheanalysen tegner dog et dystert billede af en branche, hvor en stor del af virksomhedernes regnskaber viser stadigt mere røde tal på bundlinjen.

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig. Med brancheanalysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden.

Brancheanalysen dannede baggrund for artiklerne "God øl - men stadig en dårlig forretning", "Stærk partner giver styr på distributionen" og "Autentisk bryg for egne penge" i ErhvervsBladet. De tre artikler medfølger (4 sider fra Erhvervsbladet i PDF-format).

Materialet henvender sig til aktører, der har tilknytning til branchen, underleverandører, interesseorganisationer eller andre særligt interesserede læsere.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen