Del : SMS

Lys forude i branchen for byggemarkeder

Silvan byggemarked. Foto:

Forbrugertilliden er langt om længe på vej tilbage i samfundet, og ligeledes er den globale vækst. Alt sammen kan mærkes i branchen for byggemarkeder og byggecentre i Danmark.

Branchen for byggemarkeder og byggecentre har længe været i stilstand. Nybyggeriet i Danmark har ikke været på så lavt et niveau siden anden verdenskrig, og finanskrisens efterskælv sætter stadig sit præg på udviklingen. I analysen vil brancheekspert Palle Thomsen, adm. direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre redegøre for, at der er lys forude.

Omsætningen i branchen har været svingende, hvis der kigges over hele analyseperioden. På et enkelt år er omsætningen steget med 8 pct. for derefter at falde med 2 pct. året efter. Igennem en treårig regnskabsperiode tegnes der ikke nogen entydig sammenhæng mellem udviklingen i selskabernes evne til at øge deres omsætning og deres evne til at generere profit.

Analysen omfatter 36 udvalgte virksomheder, som skal repræsentere et udsnit af branchen for byggemarkeder. Analysen viser, at der er tale om en række dominerende aktører på det danske marked.

Dette får du også med i analysen:

  • Analyse af egenkapitalforrentning, soliditetsgrad og afkastningsgrad.  
  • Interview med Palle Thomsen, adm. direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre om bl.a. politiske tiltag og forventninger til fremtiden. 

Køb analysen nedenfor og download den direkte fra siden. 

11 Køb adgang til denne artikel
Styksalg 990 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere