Del : SMS

Landerapport om Vietnam: Samlet pakke om vækstnationen

Landerapport om Vietnam: Samlet pakke om vækstnationen
Landerapport om Vietnam: Samlet pakke om vækstnationen Foto:

Vietnam er i de senest år blevet interessant for danske virksomheder. Markedet er modnet og fokuseret bekæmpelse af fattigdom har udvidet mellemmarkedet markant. Derfor er Vietnam spændende for danske virksomheder - ikke bare som produktionsland, men også som eksport- og forbrugsmarked.

Rapporten er lavet i samarbejde med den danske ambassade i Hanoi, og inderholder godt 50 sider med interessant læsning om Vietnam, som giver et introducerende indblik i øjebliks tilstanden i landet. Det er på områderne politik, nationaløkonomi og markedsforhold.

Læs bl.a. Den Danske Ambassades vurdering af den politiske og økonomiske situation i landet samt sammenligning mellem dansk og vietnamesisk lønniveau på baggrund af Mercers løndatabase, som bl.a. viser, at medianlønnen for en produktionsdirektør er cirka 3,4 gange højere i Danmark end i Vietnam.

Den vietnamesiske regering vil i de kommende år have et øget fokus på grønne og bæredygtige løsninger, og her står de danske virksomheder godt i forhold til at tage del i den udvikling, mener den danske ambassadør i Vietnam John Nielsen.

- Den vietnamesiske regering har længe efterspurgt dansk teknologi og knowhow inden for vedvarende energi, vand, energieffektivitet, affaldshåndtering og miljørigtig produktion. Danske kompetencer efterspørges også inden for fødevare- og medicinalvareindustrien, samt undervisningsområdet, siger John Nielsen.

13BUSVietnam-1.jpg


Danske virksomheder skal dog være velforberedte og ruste sig godt inden de indtræder på et udfordrende vietnamesisk marked.

- Hvis virksomhederne vil placere sig rigtigt i forhold til de fremtidige markedsandele, bør det ske snart. Det vietnamesiske marked er ikke altid lige let at gennemskue. Det er præget af bureaukrati, korruption og manglende gennemsigtighed i forvaltningen. Det gør det ofte langsommeligt og besværligt, ikke mindst for nye danske virksomheder, der gerne vil etablere sig, siger ambassadøren i Vietnam.

I rapporten finder du også et presseklip fra Berlingske og Berlingske Business. Det er en samlet pakke af publicerede artikler fra de sidste seks måneder om Vietnam, hvor fokus har været på den politiske eller økonomiske situation i landet, set fra en dansk vinkel.

Indholdsfortegnelse fra rapporten:
 • Introduktion
 • Ambassadøren har ordet
 • Økonomisk situation
 • Markedsmæssige forhold
 • Personaleforhold og udvikling
 • Korruptionsindeks
 • Kulturelle forskelle - Do's and don'ts i Vietnam
 • Politisk situation
 • Fakta om Vietnam
 • Next11 landene
 • Presseklip fra Berlingske og Berlingske Business om Vietnam
Køb analysen nedenfor og download den direkte fra siden.
11 Køb adgang til denne artikel
Styksalg 495 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Sune Lohse, ERP-ekspert &amp; Chief Strategy Officer</p>

Mens virksomhedernes IT-løsninger følger de samme to tendenser, hænger ERP-løsningerne i bremsen. Det er tid til en opsang.Af Sune Lohse, ERP-ekspert & Chief Strategy Officer, Abakion A/SManglende...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere