Del : SMS

Konsulentbranchen kører igen for fuld kraft

Implement Consulting Group
Implement Consulting Group Foto:

De danske konsulentvirksomheder oplever efter en længere periode i krisens kløer fremgang, og er i 2013 for første gang på et højere omsætningsniveau end før krisen.

I en ny analyse har Berlingske Research analyseret 60 konsulentvirksomheder, hvor branchens største aktører sammenlignes ud fra de seneste tre regnskabsår og gængse nøgletal.

Udgangspunktet er en branche, hvor eksporten er blevet mere og mere betydningsfuld, og samtidig har udgjort den drivende kraft bag den samlede vækst for konsulentvirksomhederne med knap 23 pct. af omsætningen i 2013. Dette har gjort sig gældende til trods for en øget konkurrence fra de globale konsulentvirksomheder på det danske marked.

I analysen gennemgås virksomhedernes resultater enkeltvis og overordnet for hele branchen. Igennem et interview med Henriette Søltoft, branchedirektør i DI Videnrådgiverne, bydes også på en analyse af vigtige tendenser og specifikke udfordringer i konsulentbranchen.

Køb analysen nedenfor og download den direkte fra siden.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 1.998 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere