Del : SMS

Her er netbutikkerne der tjener kassen i 2012

Danskernes handel via Internettet er så småt stigende.
Foto:

Fra 2009 til 2011 er netbutikkernes resultat før skat steget med 146 procent og flere kan nu fremvise et tocifret millionoverskud efter skat.

En håndfuld danske netbutikker har skabt en guldrandet forretning, mens andre lider. På tværs at branchen ser det dog rigtigt godt ud. Trods finanskrise og den deraf formindskede forbrugslyst har virksomhederne i analysen oplevet en fremgang i resultatet efter skat over den 3-årige analyseperiode på 146,0 procent. Et overskud særligt båret af de fire virksomheder Lauritz.com A/S, Pompdelux ApS, Smartguy A/S og Trendsales ApS, som alle har tocifrede million overskud, men fem virksomheder har røde tal på bundlinjen.

Se man isoleret på de seneste to regnskabsår er det dog gået lidt tilbage i branchen som helhed, hvilket skyldes en enkelt virksomheds voldsomme nedgang i både omsætning og resultat. Ser man bort fra den ene virksomheder, er det tydeligt, at handel på nettet er inde i en kontinuerlig positiv udvikling med vækst i både omsætning og indtjening.

Analysen af netbutikker omfatter 18 selskaber. Udvælgelsen er foretaget med udgangspunkt i FDIH's dansk e-handelsanalyse. Virksomheder er kun medtaget hvis det er rene e-handlere, og har mindst tre års regnskaber og regnskaberne er offentligt tilgængelige. På baggrund af regnskabstallene udarbejdes nøgletal for hver enkelt virksomhed og for branchen. Tal for omsætning bliver kun oplyst i få regnskaber og indgår derfor ikke i analysen. Analysen er udarbejdet ud fra virksomhedernes tre seneste årsregnskaber.

Køb adgang til analysen neden for.

Med i købet for du også vores analyse fra 2011 med 40 udvalgte netbutikker: "Her er netbutikkerne der tjener kassen 2011", samt Euromonitor Internationals 3-siders markedsrapport om internethandel i Danmark, som bygger på en analyse af omsætningen i hele branchen.

11 Køb adgang til denne artikel
Styksalg 990 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Sune Lohse, ERP-ekspert &amp; Chief Strategy Officer</p>

Mens virksomhedernes IT-løsninger følger de samme to tendenser, hænger ERP-løsningerne i bremsen. Det er tid til en opsang.Af Sune Lohse, ERP-ekspert & Chief Strategy Officer, Abakion A/SManglende...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere