Del : SMS

Grundfos pumper de små ud af markedet

Grundfos.
Overskrift
Foto:
Brancheanalyse - Pumper
Overskrift
Foto:
Grundfos.
Overskrift
Foto:

De små virksomheder i branchen har måttet skære i egenkapitalen. Især Grundfos presser de mindre aktører, viser vores analyse.

Samlet set går det godt i pumpebranchen. Det skyldes dog flotte resultater hos de store virksomheder, mens de små sakker agterud.

Det viser en analyse, som ErhvervsBladet og Berlingske Research har foretaget på baggrund af de seneste tre årsregnskaber fra 23 af virksomheder. Den viser stor fremgang til Grundfos, der har på et år har forbedret driftsresultatet med 397 %. Til gengæld har de små selskaber måttet skære 0,6 % i egenkapitalen.

Her kan du købe adgang til hele brancheanalysen, hvor vi har tjekket økonomien hos 23 virksomheder. Heriblandt finder 20 selskaber med branchens højeste afkastningsgrader og 3 store selskaber (Grundfos, Desmi A/S og Alfa Laval Kolding A/S).

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig. Med analysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden.Materialet indeholder både grafikker og tabeller.

Analysen er opdelt i tre dele. Ud over analysen med alle selskaber, har vi foretaget én analyse uden Grundfos og én alene med de mindre virksomheder.

Brancheanalysen er udarbejdet af Berlingske Research for ErhvervsBladet. ErhvervsBladets artikler, der er skrevet på baggrund af analysen, følger med. (I alt 4 sider).

Materialet henvender sig til aktører, der har tilknytning til branchen, underleverandører, interesseorganisationer eller andre særligt interesserede læsere.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 990 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere