Berlingske Business

Grundfos pumper de små ud af markedet

Samlet set går det godt i pumpebranchen. Det skyldes dog flotte resultater hos de store virksomheder, mens de små sakker agterud.

Det viser en analyse, som ErhvervsBladet og Berlingske Research har foretaget på baggrund af de seneste tre årsregnskaber fra 23 af virksomheder. Den viser stor fremgang til Grundfos, der har på et år har forbedret driftsresultatet med 397 %. Til gengæld har de små selskaber måttet skære 0,6 % i egenkapitalen.

Her kan du købe adgang til hele brancheanalysen, hvor vi har tjekket økonomien hos 23 virksomheder. Heriblandt finder 20 selskaber med branchens højeste afkastningsgrader og 3 store selskaber (Grundfos, Desmi A/S og Alfa Laval Kolding A/S).

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig. Med analysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden.Materialet indeholder både grafikker og tabeller.

Analysen er opdelt i tre dele. Ud over analysen med alle selskaber, har vi foretaget én analyse uden Grundfos og én alene med de mindre virksomheder.

Brancheanalysen er udarbejdet af Berlingske Research for ErhvervsBladet. ErhvervsBladets artikler, der er skrevet på baggrund af analysen, følger med. (I alt 4 sider).

Materialet henvender sig til aktører, der har tilknytning til branchen, underleverandører, interesseorganisationer eller andre særligt interesserede læsere.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen