Del : SMS

Fremgang i medicinalindustrien

Børsrekord: Novo Nordisk er 500 milliarder værd Novo Nordisk g
ARKIVFOTO. Medicinal-koncernen Novo Nordisk skriver børshistorie med en markedsværdi, der har rundet 500 milliarder. (se Ritzau historie 101629) ARKIVFOTO. Medicinalvirksomheden Novo Nordisk øgede i 2011 sit driftsresultat med 18 procent til et overskud på 22, 4 milliarder kroner. (se diverse Ritzau historier) - -Novo Nordisks fabrik i Kalundborg. Novo Nordisks nye lægemiddel mod type 2-diabetes, Victoza, trækker en stor del af væksten i dansk eksport. Pakkeriet. (Foto: Søren Bidstrup/Scanpix 2012) Foto:

Lægemiddelindustrien i Danmark oplever betydelig fremgang. Det viser en analyse af de 31 største medicinalvirksomheder i Danmark.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere