Berlingske Business

Få penge i dansk vin

Vejret er en konstant modstander, og indtjeningen skal matche de mange og store udgifter, der er i den danske vinproduktion. Det er umuligt at konkurrere med billigere udenlandsk vin, der bliver produceret under industrilignende forhold. Derfor søger danske vinbønder andre indtjeningsmuligheder. Flere forsøger at ride med på bølgen af det nordiske køkken, og næsten alle har slået dørene op for offentligheden, så kommende kunder kan få en ægte vingårdsoplevelse på dansk.

Kun to selskaber - Glenholm Vingård ApS og Quality Wine ApS - har formået at fremvise positivt driftresultat igennem alle tre regnskabsår. Hertil er Glenholm Vingård ApS eneste selskab i analysen, der har overskud efter skat i alle tre regnskabsår. For alle tre regnskabsår gælder, at hovedparten af selskaberne har fremvist et negativt driftsresultat.

Det viser en brancheanalyse, som Berlingske Research har lavet.

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig.

Med analysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden. Materialet indeholder både grafikker og tabeller.

Læs mere om vores brancheanalyser her - eller køb adgang nederst på siden.

Analysen er udarbejdet i april 2012.


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen