Del : SMS

Få penge i dansk vin

Vinbonden fra Ugelris
Foto:

Man bliver ikke rig af at lave vin i Danmark. Faktisk er det en kærlighed til vin, der driver de danske vinbønder, viser vores analyse af branchen.

Vejret er en konstant modstander, og indtjeningen skal matche de mange og store udgifter, der er i den danske vinproduktion. Det er umuligt at konkurrere med billigere udenlandsk vin, der bliver produceret under industrilignende forhold. Derfor søger danske vinbønder andre indtjeningsmuligheder. Flere forsøger at ride med på bølgen af det nordiske køkken, og næsten alle har slået dørene op for offentligheden, så kommende kunder kan få en ægte vingårdsoplevelse på dansk.

Kun to selskaber - Glenholm Vingård ApS og Quality Wine ApS - har formået at fremvise positivt driftresultat igennem alle tre regnskabsår. Hertil er Glenholm Vingård ApS eneste selskab i analysen, der har overskud efter skat i alle tre regnskabsår. For alle tre regnskabsår gælder, at hovedparten af selskaberne har fremvist et negativt driftsresultat.

Det viser en brancheanalyse, som Berlingske Research har lavet.

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig.

Med analysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden. Materialet indeholder både grafikker og tabeller.

Læs mere om vores brancheanalyser her - eller køb adgang nederst på siden.

Analysen er udarbejdet i april 2012.


Køb adgang til denne artikel

Styksalg 990 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere