Del : SMS

Få nøgletal og kontaktoplysninger på Danmarks 1000 største virksomheder

kontakt

Få det komplette økonomiske overblik over de 1000 største virksomheder med Guld1000-analysen 2015. Data præsenteres i et regneark.

Få hele den store analyse med økonomiske nøgletal og kontaktoplysninger (CVR-nr., adresse, telefon og mail) til Danmarks 1000 største virksomheder. Guld1000-listen er opdateret i oktober 2015 med de nyeste oplysninger om Danmarks 1000 største virksomheder.

Listen omfatter alle landets 1000 største virksomheder rangordnet efter omsætning. Samtidig får du tilsvarende oplysninger om de 70 største finansielle virksomheder målt på indtægter. Disse omfatter 40 banker, 25 forsikringsselskaber og 5 realkreditinstitutter.

I Excel-arket kan du foretage specifikke søgninger på en bestemt gruppe af virksomheder eller på en enkelt navngiven virksomhed. Du kan rangere virksomhederne efter de forskellige nøgletal som omsætning, resultat efter skat, soliditetsgrad, antal ansatte etc., ligesom at også ændringen fra sidste år kan være genstand for rangering.

Du kan også bruge analysen som en kundeliste med detaljerede kontaktoplysninger på mere end 1000 kunder, som kan segmenteres på virksomhedsstørrelse, branche eller økonomi. Vi indstiller dog til, at emailadresserne, i henhold til markedsføringsloven, ikke må anvendes til uopfordret markedsføring.

Guld1000-analysen i Excel-ark samler alle nedenstående data for samtlige 1000 virksomheder i ét Excel-ark.

Det får du med Guld1000-analysen i Excel

  • Regnskabstal fra 2014 og 2013: Omsætning, primært resultat. resultat efter skat, egenkapital, balance og antallet af ansatte
  • Økonomiske nøgletal fra 2014: Egenkapitalforrentning, overskudsgrad, afkastningsgrad og soliditetsgrad.
  • Kontaktoplysninger: CVR-nr., postadresser, telefonnummer, telefax, mail, hjemmeside samt navnet på virksomhedens topchef.
  • Baggrundsdata: Virksomhedsnavn, branche og placering på Guld1000-listen.

Du kan købe adgang til regnearket længere nede på siden og downloade arket med det samme. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Berlingske Research, telefon: 33 75 24 24 eller research@berlingske.dk.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere