Berlingske Business

Få nøgletal og kontaktoplysninger på Danmarks 1000 største virksomheder

Få hele den store analyse med økonomiske nøgletal og kontaktoplysninger (CVR-nr., adresse, telefon og mail) til Danmarks 1000 største virksomheder. Guld1000-listen er opdateret i oktober 2015 med de nyeste oplysninger om Danmarks 1000 største virksomheder.

Listen omfatter alle landets 1000 største virksomheder rangordnet efter omsætning. Samtidig får du tilsvarende oplysninger om de 70 største finansielle virksomheder målt på indtægter. Disse omfatter 40 banker, 25 forsikringsselskaber og 5 realkreditinstitutter.

I Excel-arket kan du foretage specifikke søgninger på en bestemt gruppe af virksomheder eller på en enkelt navngiven virksomhed. Du kan rangere virksomhederne efter de forskellige nøgletal som omsætning, resultat efter skat, soliditetsgrad, antal ansatte etc., ligesom at også ændringen fra sidste år kan være genstand for rangering.

Du kan også bruge analysen som en kundeliste med detaljerede kontaktoplysninger på mere end 1000 kunder, som kan segmenteres på virksomhedsstørrelse, branche eller økonomi. Vi indstiller dog til, at emailadresserne, i henhold til markedsføringsloven, ikke må anvendes til uopfordret markedsføring.

Guld1000-analysen i Excel-ark samler alle nedenstående data for samtlige 1000 virksomheder i ét Excel-ark.

Det får du med Guld1000-analysen i Excel

  • Regnskabstal fra 2014 og 2013: Omsætning, primært resultat. resultat efter skat, egenkapital, balance og antallet af ansatte
  • Økonomiske nøgletal fra 2014: Egenkapitalforrentning, overskudsgrad, afkastningsgrad og soliditetsgrad.
  • Kontaktoplysninger: CVR-nr., postadresser, telefonnummer, telefax, mail, hjemmeside samt navnet på virksomhedens topchef.
  • Baggrundsdata: Virksomhedsnavn, branche og placering på Guld1000-listen.

Du kan købe adgang til regnearket længere nede på siden og downloade arket med det samme. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Berlingske Research, telefon: 33 75 24 24 eller research@berlingske.dk.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen