Del : SMS

Ejendomsselskaber kæmper med afkastet

Ejendomsselskaber kæmper med afkastet

Især kontorejendomme og afkastet volder udfordringer for ejendomsselskaberne, viser en ny analyse foretaget af Berlingske Research.

Berlingske Research har i en ny analyse af de største ejendomsselskaber målt deres økonomiske resultater i perioden 2010-2012, og udviklingen viser en branche, der fortsat er udfordret på en længere række områder.

Alligevel ser man i mange tilfælde vækst i aktiverne og en, trods udfordringerne, forholdsvis solid branche: Samlet set er aktiverne i perioden vækstet med 6 procent. 
 
Analysen af ejendomsselskaber omfatter 30 selskaber målt ud fra deres største aktivmasse, som er branchens væsentligste størrelsesindikator. Selskaberne er identificeret igennem deres branchekode og yderligere kvalificeret i samarbejde med Berlingske Business ejendomsjournalist.

Analysen indeholder også en oversigt over samlede og individuelle værdireguleringer i perioden.

Køb analysen nedenfor og download den her fra siden.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 990 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere