Berlingske Business

Ejendomsselskaber kæmper med afkastet

Berlingske Research har i en ny analyse af de største ejendomsselskaber målt deres økonomiske resultater i perioden 2010-2012, og udviklingen viser en branche, der fortsat er udfordret på en længere række områder.

Alligevel ser man i mange tilfælde vækst i aktiverne og en, trods udfordringerne, forholdsvis solid branche: Samlet set er aktiverne i perioden vækstet med 6 procent. 
 
Analysen af ejendomsselskaber omfatter 30 selskaber målt ud fra deres største aktivmasse, som er branchens væsentligste størrelsesindikator. Selskaberne er identificeret igennem deres branchekode og yderligere kvalificeret i samarbejde med Berlingske Business ejendomsjournalist.

Analysen indeholder også en oversigt over samlede og individuelle værdireguleringer i perioden.

Køb analysen nedenfor og download den her fra siden.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen