Del : SMS

Danske værfter er sejlet agterud

Danmark i Baltikum. AC A.P. Moeller Gruppen uddanner selv deres estiske medarbejdere på skibsværftet Loksa 60 kilometer fra Tall
Overskrift
Foto:
Reparationsværfter
Overskrift
Foto:
Danmark i Baltikum. AC A.P. Moeller Gruppen uddanner selv deres estiske medarbejdere på skibsværftet Loksa 60 kilometer fra Tall
Overskrift
Foto:

Reparationsværfterne i Danmark har brug for at få repareret økonomien. Branchens driftsresultat er i bedring, men kun halvt så godt som for to år siden, viser ny brancheanalyse.

Danske værfter, der reparerer skibe, har ondt i økonomien. Det gennemsnitlige driftsresultat i branchen ligger på under halvdelen af niveauet op til finanskrisen.

I regnskabsåret 2007-08 lå driftsresultatet på 163 mio. kr., som året efter faldt til sølle 27 mio. kr. - et fald på hele 84%.

I det seneste regnskabsår steg driftsresultatet dog til 79 mio. kr. En flot stigning, men stadig under halvdelen af niveauet for 2007-08.

Det viser en brancheanalyse, som Berlingske har foretaget på baggrund af de seneste tre årsregnskaber blandt de 40 største skibsværfter i Danmark.

En forklaring på tilbagegangen er, at rederier har været stærkt mærket af den globale recession og derfor har udskudt reparationsarbejde, hvor det er muligt.

Her kan du købe adgang til brancheanalysen.

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig.

Med analysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden. Materialet indeholder både grafikker og tabeller.

Analysen er udarbejdet i december 2011.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 990 kr.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere