Del : SMS

Byggemarkeder har tabt gevaldigt på krisen

BM 1/2 PAASKEHANDEL
Foto:

Tjek den økonomiske sundhedstilstand for både enkelte byggemarkeder, værktøjsmagasiner og branchen som helhed.

Det er blevet sværere at tjene penge for byggemarkeder og værktøjsmagasiner.

ErhvervsBladet og Berlingske Research har i samarbejde tjekket økonomien blandt de 38 de stærkeste virksomheder i branchen plus seks af branchens velkendte firmaer. Analysen viser, at driftresultatet fra 2009 til 2010 er faldet med ca. 44 procent. Men branchen er stadig rentabel at drive virksomhed i - særligt for de store spillere.

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig. Med brancheanalysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden.

Se grafiske analyser af branchen både med og uden de store og kendte virksomheder:

DT Group A/S (SILVAN & STARK)
Bygma Gruppen A/S
A/S Harald Nyborg, Isenkram- og Sportsforretning
Bauhaus Danmark A/S
Jem & Fix A/S
Johannes Fog A/S

Brancheanalysen dannede baggrund for følgende artikler, der er bragt i ErhvervsBladet 13. april 2011:
"Byggemarkeder satser på forbrugernes sparegrise", "En stærk stab sikrede salget," "Special-butikken ignorerer krisen" og "Stort jysk håndværksfirma konkurs"  De fire artikler medfølger (5 sider fra Erhvervsbladet i PDF-format).

Materialet henvender sig til aktører, der har tilknytning til branchen, underleverandører, interesseorganisationer eller andre særligt interesserede læsere.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 1.050 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere