Berlingske Business

Byggemarkeder har tabt gevaldigt på krisen

Det er blevet sværere at tjene penge for byggemarkeder og værktøjsmagasiner.

ErhvervsBladet og Berlingske Research har i samarbejde tjekket økonomien blandt de 38 de stærkeste virksomheder i branchen plus seks af branchens velkendte firmaer. Analysen viser, at driftresultatet fra 2009 til 2010 er faldet med ca. 44 procent. Men branchen er stadig rentabel at drive virksomhed i - særligt for de store spillere.

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig. Med brancheanalysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden.

Se grafiske analyser af branchen både med og uden de store og kendte virksomheder:

DT Group A/S (SILVAN & STARK)
Bygma Gruppen A/S
A/S Harald Nyborg, Isenkram- og Sportsforretning
Bauhaus Danmark A/S
Jem & Fix A/S
Johannes Fog A/S

Brancheanalysen dannede baggrund for følgende artikler, der er bragt i ErhvervsBladet 13. april 2011:
"Byggemarkeder satser på forbrugernes sparegrise", "En stærk stab sikrede salget," "Special-butikken ignorerer krisen" og "Stort jysk håndværksfirma konkurs"  De fire artikler medfølger (5 sider fra Erhvervsbladet i PDF-format).

Materialet henvender sig til aktører, der har tilknytning til branchen, underleverandører, interesseorganisationer eller andre særligt interesserede læsere.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen