Del : SMS
Berlingske Business

Brancheanalyse af 55 selskaber - ejendomsadministration vokser sig større

Branchen for ejendomsadministratorer er kendetegnet ved mange mellemstore aktører, men dog også enkelte større og dominerende selskaber som DATEA og DEAS.

I Berlingske Premiums analyse er der medtaget 55 af landets største ejendomsadministratorer.

Analysen tegner et positivt billede af virksomhedernes toplinje, målt som stigninger i omsætning og bruttofortjeneste. Kigger man længere ned i regnskaberne ser det dog mindre godt ud: Generelt set har branchen svært ved at få den stigende omsætning omsat til et større overskud.

I analysen gøres der rede for hvorfor denne udvikling har fundet sted i branchen i de senere år. Både gennem en regnskabsanalyse og gennem interview med Ejendomsforeningen Danmarks Torben Christensen.

Dette får du også med i analysen: 

· Analyse af egenkapitalforrentning, soliditetsgrad og afkastningsgrad

· Interview med nøgleperson fra branchen

· Tendenser

· Politiske tiltag

· Forventninger til fremtiden

 
Køb og download analysen nedenfor
 
 
 

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen