Del : SMS SMS SMS
Business

Desperat andelsboligforening vil prøve 100 år gamle regler i retten

18BUSGroendalsvaenge-busine.jpg
Billedtekst
Familien Estrup Mortensen med far Henrik, mor Annette, Frida på 15 og Viktor på 17 er i fare for at måtte sælge deres nuværende bolig for at betale erstatning til den nuværende ejer af deres tidligere andelsbolig i Grøndalsvænge.
 
Billedtekst
»Jeg tænker stort set ikke på andet end den her skide sag«
SMS SMS SMS

Andelsboligforeningen Grøndalsvænge, der står til at miste knap 400 millioner kroner på grund af en 100 år gammel servitut, er klar til at trække Københavns Kommune i retten, hvis lokalpolitikerne ikke fjerner den omstridte servitut på et møde på torsdag.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle