Del : SMS SMS SMS
Business

Paradoksernes år

"Like" / "Dislike" hænder.
SMS SMS SMS

Det er på mange måder et paradoksernes år, vi siger farvel til. Aktierne nærmer sig igen rekordhøje niveauer mange steder trods massiv økonomisk krise og svage vækstudsigter. Trods investorernes smag for aktier er der dog fortsat meget langt mellem de succesrige børsnoteringer, ligesom det globale marked for virksomhedshandler i 2012 var trægt, selv om masser af virksomheder og kapitalfonde har mange midler at købe op for. Året bød også på nye hug til bankernes omdømme, men bankaktierne steg mere end nogen anden sektor. Meget tyder på, at tendenserne vil fortsætte ind i 2013, fordi den langvarige krise ser ud til at have ændret verden mere permanent på en række områder. Den »nye normal«, der tales om, medfører også, at investorer fra pensionskasser til kapitalfonde har svært ved at opnå tilfredsstillende afkast. Det skaber et pres for øget risiko, som i værste fald kan føre til nye bobler. Underrubrik:

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle