Del : SMS

Paradoksernes år

Hænder
"Like" / "Dislike" hænder.

Det er på mange måder et paradoksernes år, vi siger farvel til. Aktierne nærmer sig igen rekordhøje niveauer mange steder trods massiv økonomisk krise og svage vækstudsigter. Trods investorernes smag for aktier er der dog fortsat meget langt mellem de succesrige børsnoteringer, ligesom det globale marked for virksomhedshandler i 2012 var trægt, selv om masser af virksomheder og kapitalfonde har mange midler at købe op for. Året bød også på nye hug til bankernes omdømme, men bankaktierne steg mere end nogen anden sektor. Meget tyder på, at tendenserne vil fortsætte ind i 2013, fordi den langvarige krise ser ud til at have ændret verden mere permanent på en række områder. Den »nye normal«, der tales om, medfører også, at investorer fra pensionskasser til kapitalfonde har svært ved at opnå tilfredsstillende afkast. Det skaber et pres for øget risiko, som i værste fald kan føre til nye bobler. Underrubrik:

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere