Del :

Statsansatte vil selv forhandle løn

Et stigende antal højtuddannede i staten nu forhandler deres egen løn selv uden om tillidsrepr. Det har ellers været traditionen i det offentlige at TR altid forhandlede, men der sker en individualisering nu. Case Anne-Karina Stendevad Lindstad arbejder i arbejdsskadestyrelsen. Foto: Linda Kastrup

Akademikere i staten foretrækker i stigende grad at forhandle deres løn uden om tillidsrepræsentanterne. Ikke noget for os, lyder det fra LO-grupperne.

Seneste nyt

Mest læste

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Business Nyhedsbrev

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle