Del : SMS SMS SMS
Business

Ny chef får dobbeltrolle i Farvergadesag

09BUSmorten-binder.jpg
Billedtekst
Morten Binder (tv.) var øverste ansvarlig i Københavns Kommune og var med til at trumfe en ulovlig ordning igennem på jobcentret i Farvergade. Nu bliver han chef for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, der afløser Arbejdsmarkedsstyrelsen – en styrelse, han var med til at stævne. Sagen skal til sommer for Højesteret. Arkivfoto: Mads Nissen/Scanpix
09BUSfarvergade.jpg
Billedtekst
ARKIVSOLO - Jobcentret i Farvegade inden at det åbner hvor en lille gruppe arbejdsløse mennesker står og venter på at det åbner.
SMS SMS SMS

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksens (S) opgør med VK-regeringens beskæftigelsespolitik sender tidligere topchef fra Københavns Kommune i spidsen for afløseren for Arbejdsmarkedsstyrelsen. Dermed kommer han til at indtage en dobbeltrolle i den såkaldte Farvergadesag, der rammer Højesteret til sommer.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle