Del : SMS SMS SMS
Business

Medlemmer strømmer til akademikerforbund

Antallet af medlemmer i DJØF er steget fra 36.000 i år 2000 til næsten 72.000 i begyndelsen af januar i år. Tilsvarende er Ingeniørforeningens medlemskartotek steget fra 60.000 i 2004 til over 83.000 medlemmer. Det skyldes dels, at fagforeningerne har satset massivt på at få fat på de unge med tilbud om billige forsikringer og – for nogle forbunds vedkommende – gratis medlemskab for de studerende. Foto: Ty Stange
SMS SMS SMS

Alt imens de store LO-forbund bløder, oplever de akademiske fagforeninger massiv medlemsfremgang. De er ikke i samme grad ramt af den hårde priskonkurrence fra de gule fagforeninger, siger forsker.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle