Del :

FOA-chef kalder forlig »magert«

FOAs formand Dennis Kristensen (i baggrunden) er tæt på at kunne forlade forhandlingerne med KL efter at have indgået forlig om lønstigninger. I forgrunden ses Anders Bondo Christensen (th.), formand for KTO, blive interviewet. Foto: Torkil Adsersen

De kommunalt ansatte siger, de har indgået aftale med Kommunernes Landsforening - trods lønstigninger ser FOAs chef Dennis Kristensen forliget som et, der står i krisens tegn. Der mangler stadig at blive givet håndslag på enkelte detaljer i aftalen.

Seneste nyt

Mest læste

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Business Nyhedsbrev

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle