Del : SMS SMS SMS
Business

Bulgarere og rumænere får fri adgang til alle EU-lande

Hvor mange færre eller flere rumænere og bulgarere, der vælger at krydse grænsen og rejse udenlands for at arbejde, efter at Storbritanninen, Tyskland, Frankrig, Spanien og Holland har ophævet restriktioner på udenlandsk arbejdskraft, kan der indtil videre kun gisnes om, men debatten raser, og mange frygter en masseindvandring.
SMS SMS SMS

Flere vesteuropæiske lande som Tyskland og Storbritannien frygter konsekvenserne af, at de er blevet tvunget til at ophæve arbejdsrestriktionerne over for rumænere og bulgarere fra årsskiftet.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle