Del : SMS

Her er de største revisorer i 2013

Deloitte Premium
Deloitte er fortsat Danmarks største revisorselskab, men både PWC og KPMG har større vækst Foto:

Berlingske har lavet en analyse af de 20 største revisorer i Danmark. Se hvem der er størst og hvem der vokser hurtigst. Se hvem der har flest ansatte og flest kunder.

Berlingske har i en årrække kortlagt udviklingen hos de største revisorer i Danmark. Revisoranalysen 2013 er baseret på helt friske tal hentet fra virksomhederne i december 2012 og januar 2013. Med analysen får du overblikket over udviklingen blandt de 20 største revisorer fra 2008 til 2012.

Du får blandt andet følgende oplysninger fra de enkelte revisorer:

  • Antal ansatte
  • Partnere
  • Statsautoriserede revisorer
  • antal af kunder sorteret på små, mellemstore og store virksomheder
  • Omsætning
  • Vækst

Data bliver leveret i et excelark, så du selv kan sortere og rangere virksomhederne. Du får også en e-udgave Berlingske Business Magasin fra den 7. februar 2013, med en artikler baseret på analysen, herunder: Revisorguide 1: Priskamp blandt revisorerne, revisorguide 2: Listen over de største revisionshuse, revisorguide 3: Offentligt revisortilsyn og revisorguide 4: Light-revision til de små.

Analysen koster 298 kroner og kan købes nedenfor. Efter køb kan både magasinet og analysen downloades direkte fra siden.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 298 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere