Del : SMS
Berlingske Business

Ejendomsselskaber på vej ud af krisens skygge

På trods af massive negative værdireguleringer, har ejendomsbranchen på blot to år forbedret bundlinjen med 119 pct., mens omsætningen ligger relativt stabilt. Det viser en ny analyse af ejendomsbranchen foretaget af Berlingske Research.

Det er ikke kun denne analyse der tegner et positivt billede af fremtiden. Også Ejendomsforeningen Danmark ser indikationer på, at de hårde tider under finanskrisen er ved at slippe sit tag i branchen. De publicerer hvert kvartal en forventningsundersøgelse, hvor en række markedsaktører besvarer en række spørgsmål omkring branchens økonomiske udvikling i fremtiden. 

I den senest offentliggjorte undersøgelse fra 1. kvartal 2014 er der tegn på, at 2014 kan det blive året hvor industriejendommene begynder at bevæge sig væk fra de dystre forventninger. I undersøgelsen fremgår det således, at deltagerne forventer et markant mindre fald i ejendomsværdi og markedsleje end tidligere. Hvis udviklingen fortsætter i de kommende kvartaler, kan man i løbet af 2014 se forventninger om stigende ejendomsværdier og markedsleje.

Dette får du også med i analysen:

· Analyse af egenkapitalforrentning, soliditetsgrad og afkastningsgrad.

· Interview med Torben Christensen fra Ejendomsforeningen Danmark.

· Finanskrisens påvirkning.

· Forventninger til fremtiden.

 

Køb analysen nedenfor og download den direkte fra siden.


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen